Hem

105:e Högtidsdagen 2016

Styrelsen i Travellers Club har glädjen att inbjuda dig med en gäst till den 105 Högtidsdagen på IVA:s konferenscentrum, Grev Turegatan 16, måndagen den 8 februari 2016.

Kvällens föredragshållare är astronauten och professor Harrison Schmitt från Apollo-17, som var med på den sista månresan såsom geolog och vetenskapsman. Till sitt förfogande hade han en fyrhjulig bil som han kunde ta sig runt med och undersöka diverse stenblock och annat på månytan. 

Decembermöte 2015

Kurt Ronald Fagerfjäll, född 11 april 1945, är en svensk journalist, chefredaktör, författare och företagshistoriker. Hans journalistgärning inkluderar arbete vid Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning, Affärsvärlden och Dagens Industri. Han är författare till Företagsledarnas århundrade, ett standardverk i tre volymer (Norstedts förlag).

Läs mer: Decembermöte 2015

Novembermöte 2015

Vad rör sig i huvudet på Putin?

Stig Fredrikson är journalist och utrikeskorrespondent.

Stig har en rik erfarenhet från nyhetsbyråer, radio och TV. Han har bland annat varit utrikeskorrespondent i Moskva och blev publicistklubbens ordförande år 2004.

Stig talar ryska och har bland annat intervjuat Alexandr Solzenitsyn. Han var också personligen involverad i att smuggla ut hans böcker till västvärlden

Oktobermöte 2015

Ian Melcher Shering Wachtmeister af Johannishus, greve, bergsingenjör, industriman, politiker, provokatör och författare gästar oss på vårt oktobermöte.

Ian Wachtmeister måste vara en av Sveriges färgstarkaste personer och vårt oktobermöte lovar att bli en av kalenderns höjdpunkter!