Hem

Februarimöte 2017

Utställningen TUTANKHAMUN – GRAVEN OCH SKATTERNA bjuder på en unik inblick i de arkeologiska lämningarna från det forntida Egypten. Följ med på en upptäcktsresa till skatterna från Tutankhamun och hans berömda grav, exakt som de var vid upptäckten av Howard Carter 1922. Upplev det magiska ögonblicket från upptäckten – precis som om du hade varit där själv.

Oktobermöte 2016

Vårt oktobermöte har i år ett maritimt tema.

Vi träffas på Kastellholmen för att bese Briggen Tre Kronor af Stockholm och lyssna på ett intressant föredrag om dess historia. Därefter blir det mat i Kolskjulet bredvid briggens förtöjningsplats.

Kräftskiva 2016

Så var det dags igen för Travellers clubs årliga kräftskiva hos Jonas på Skansenakvariet!

I år kan vi åter igen utlova förstklassiga svenska kräftor att förtäras i en miljö som slår det mesta, och i vilket sällskap!

Anmäl dig snarast möjligt då antalet platser är begränsat.

April- och Årsmöte 2016

Raoul Wallenberg – En mänsklig människa i en omänsklig tid

Hans gärning i Budapest 1944-45 och en bakgrund till den ungerska katastrofen som fullbordades i och med nazitysklands och sedan röda arméns ockupation. En sällan berörd del av vår 1900-tals historia.

Robert Boronkay är 49 år, före detta officer, tidigare verksam i resebranschen och passionerat intresserad av Ungerns historia och i synnerhet Budapests öde.