Hem

Höstutflykt med Waxholm III

Travellers Club inbjuder söndag den 19 sep bröderna med sina respektive på en höstutflykt till Kymmendö i Stockholms södra skärgård. “Vår” ordinarie båt M/S Blue Charm är för stor för att passera genom Baggenstäket, därför har vi hyrt M/S Waxholm III från Strömma Kanalbolaget. En fantastisk båt byggd 1903, med stor matsal och med tillhörande herrsalong och damsalong.

Efter avgång serveras förmiddagskaffe och vid ankomst Kymmendö får vi guiding och rundtur på ön. Under återesan till Stockholm serveras en tvårätters lunch.

Septembermöte 2021

Lars Thorö
”Att driva bevattningsprojekt i Turkmenistan”

Turkmenistan utropade sig som ett självständigt, neutralt land i oktober 1991. Landet utgjorde tidigare den sydligaste av de forna delrepublikerna i Sovjetunionen.
Som president och ledare för det Demokratiska partiet, valdes enhälligt Sapamurat Nyazov. Han var tidigare generalsekreterare i det turkmenska kommunistpartiet.
 
Vår travlarbroder Lars Thorö kommer att prata om landet och om hur det var att driva två bevattningsprojekt i ett slutet land som bär på ett tydligt arv av Sovjetunionen.

 

 

 

 

 

Kräftskiva 2021

Årets kräftskiva kommer som vanligt att  avhållas hos vår ordförande Jonas på Skansenakvariet. Detta om corona läget tillåter. Som vanligt erbjuds superba kräftor ackompanjerade av glada sånger och  drycker som kräftor kräva.

 

Välmött på Skansenakvariet tisdagen den 24 augusti

Travellers Club Årsmöte 2021

Travellers Club Årsmöte 2021

Första årsmötet på 110 år som klubben inte kunde genomföra fysiskt

Här ses skattmästaren Tom föredra resultatet av förhandsröstningen för årsmötet den 20 april 2021 (för året 2020) på ett digitalt styrelsemöte som hölls den 20 april 2021.

Den uppmärksamme kan se vår ordförande Jonas på skärmen.

Medlemmar som är inloggade kan se mera detaljerad information och resultat från årsmötet under rubriken möten.