Hem

Kräftskivan fullbokad

Vi har haft ett mycket stort intresse för årets kräftskiva och har redan uppnått max antal deltagare. Vi undersöker om några extra platser kan göras tillgängliga. Det kan också bli återbud framöver.Du kan anmäla dig till väntelista genom att kontakta Göran Gaestadius på epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Nu kan du anmäla dig till Confidencen

Söndagen den 11 augusti samlas vi travlare på Confidencen vid Ulriksdals slott   tillsammans med våra hustrur, fästmör eller motsvarande för att avnjuda Mozarts opera FIgaros Bröllop.Du kan redan nu anmäla dig på webben. Passa på snarast då vi bara har 60 biljetter. Vi kan utlova en oförglömlig eftermiddag. Förfriskningar och tilltugg serveras i pausen

 

Du kan redan anmäla dig till Årets kräftskiva

Årets kräftskiva kommer att gå av stapeln den 20 augusti på Skansenakvariet och du kan redan nu anmäla dig på webben.

Mer information och en formell inbjudan kommer snart, men reservera redan nu detta datum för en oförglömlig kväll med kräftor, lemurer, krokodiler och glada travlarbröder!.

Travlarnytt nu äntligen på webben

Travlarnytt finns nu också på webben.

På menyn till vänster finner du rubriken "Travlarnytt". Klicka på denna så kommer du till en sida där du kan klicka på aktuellt nummer (För närvarande finns det bara ett).

Med tiden kommer också äldre nummer att läggas upp.